Opleider


U kunt als opleider uw opleidingen van cursussen tot BBL en EVC in het portal te plaatsen. U bereikt hierdoor honderden uitzendorganisaties en uitzendkrachten.

Voorwaarden voor deelname zijn dat u een korting van 10% geeft op uw standaard opleidingsprijs aan uitzendorganisaties en 10% korting aan uitzendkrachten die een STOOF-scholingsvoucher hebben zodra zij bij u boeken. STOOF speelt hier geen rol in. De kwaliteit en inhoud blijft een overeenkomst tussen u en de uitzendorganisaties en/of uitzendkrachten, STOOF staat hier niet voor in. Wel worden de gebruikers van het portal uitgenodigd om een evaluatie te geven over u als opleider dan wel uw opleidingen.

Deelname aan het opleidingsportal is eenvoudig. Doorloop de volgende stappen:
  • Schrijf u in via de button “Account aanmaken / inloggen”. Hier staat reeds aangegeven dat u opleider bent (het rondje onder opleider is zwart gekleurd).
  • Vul de gegevens in.
  • U ontvangt daarop een e-mail met uw inloggegevens.
  • U kunt direct aan de slag in uw eigen digitale opleidingsomgeving. U kunt naar eigen inzicht opleidingen in het opleidingsportal toevoegen binnen de door STOOF vastgestelde clusters.
  • De handleiding voor het portal vindt u onder het kopje handleiding rechts boven in uw scherm.


Lees hier de complete voorwaarden
Account aanmaken / inloggenBezig met laden een ogenblik geduld a.u.b.